Om företaget.

Sedan starten 2005 har Stockholms Lösull utfört isoleringsuppdrag åt såväl fastighetsbolag och byggföretag som småhusägare. Vårt team består idag av tre personer som samtliga är utbildade och rutinerade på isolering i olika konstruktioner. Företaget är certifierat av branschorganisationen Behörig Lösull. 

Vårt främsta fokus är att utföra varje uppdrag fackmannamässigt och noggrant. Vi är lyhörda, lösningsorienterade och punktliga, faktorer som gett oss många nöjda kunder genom åren.

Oavsett om du bygger nytt, renoverar eller bygger ut ett befintligt hus så hittar vi en lösning som passar just era behov och förutsättningar. Husets konstruktion avgör vilken metod och vilket material som passar bäst samt vilka kringarbeten som behövs. När du anlitar oss på Stockholm Lösull får du hjälp av utbildad och rutinerad personal som utför både installation och kringarbeten. Bland våra kunder ses byggföretag, fastighetsföretag och villaägare. Oavsett arbetets storlek är vi måna om att utföra det med största noggrannhet. 

Vänd dig med förtroende till oss på Stockholm Lösull när det är dags att isolera!

När du anlitar Stockholm Lösull är det vanligen två av oss du träffar:

Stefan Duda

Ägare och grundare

Namn

Isoleringstekniker

Namn

Isoleringstekniker

Vill du ha en offert?

Skicka in en intressförfrågan och få en webboffert från oss!

Gå till webboffert
070-733 88 74